Keto
power

Začnimo
z vitamini

Razstrupite
svoje telo

Skrivnost
dolgega
življenja

Za vaš gibalni
sistem

Konopljino
olje

Kaj moram vedeti o vitaminih

Kaj so telomere

Galerija prej / potem

Brezplačno testiranje

Prijavi se!

Ketonska moč
za postavo
in fitnes

Naše telo ima ogromne zmogljivosti, ki so zasnovane tako, da nas ohranjajo žive v vseh okoliščinah. Naš metabolizem je zasnovan tako, da je prilagodljiv, tako da ob pomanjkanju hrane nadomesti manjkajoče ogljikove hidrate (sladkor) s tvorbo ketonov, da se zagotovi preskrba možganov. Naši možgani, pa tudi naše mišice in ledvice, lahko te ketone uporabljajo kot vir energije. Kot rezultat tega so ljudje sposobni preživeti čase lakote. 

Izgorevanje maščob
- oblikovanje mišic 

Ketoni zavirajo apetit, delujejo proti hrepenenju po hrani, zagotavljajo duševno budnost in energijo ter so idealni za hujšanje. Juchheim Keto Power uporablja maščobo za energijo ali jo pretvori v ketone. Vnos maščobe je približno 50-60%, vnos beljakovin pa približno 35 % dnevne količine porabljene energije, tako da se mišice definirajo ob zmanjšanju maščobe.

Dr. Juchheim Keto Izvajanje moči

Moč za možgane in mišice 

Pri dr. Juchheim Keto Power Programu je najboljše, da po preživetju naporne začetne faze z doseganjem ketoze občutek lakote izgine, raven energije naraste, možgani postanejo bolj pozorni in raven energije se širi.

Keto moč za mišice in kondicijo

Zaradi sodobne prehrane s sladkorjem, kruhom, testeninami, picami, sladkarijami je naš metabolizem trajno v sladkornem načinu in vse bolj izgublja prožnost. Tudi ob najmanjšem odlaganju obroka pride do hipoglikemije, ki se kaže z utrujenostjo, razdražljivostjo in hrepenenjem po sladkem. Zasvojenost z ogljikovimi hidrati je vzrok za debelost in kronične bolezni. 

Z DRJ Keto Power shujšate in se počutite dobro. 

Keto je okrajšava za ketogeno prehrano. To pomeni, da jo imamo v svojih rokah, da prek svoje prehrane aktiviramo tvorbo lastnih ketonov v telesu in si prizadevamo za svojo težo in zdravje. 

Aktivirajte ketone 

Ketone v telesu aktiviramo tako, da drastično omejimo porabo sladkorja, kruha, testenin in pic ter ogljikovih hidratov. Uživamo le maščobe kot so sir, jajca, maslo, ribe, meso, avokado, oreščki, olive in MCT Olje. Aktivirajte in uskladite olja MCT (trigliceridi srednje verige) in rastlinske ekstrakte. Naravni vitamini in osnovni minerali olajšajo pretvorbo ketonov in zagotavljajo optimalno oskrbo.

Pomembna opomba: Če niste prepričani o svojem zdravstvenem stanju ter ali je dr. Juchheim Keto Program primeren za vas se morate o tem pogovoriti z zdravnikom. Če imate kronične bolezni ga morate izvajati šele po predhodnem posvetovanju s družinskim zdravnikom. Program keto ni primeren za ljudi z motnjami prehranjevanja, med nosečnostjo in dojenjem ali za otroke in mladostnike.

Prijavi se!

Začnimo z vitamini!

L Karnitin kapsule 

Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar je dovolj za 2 meseca. Priporočen odmerek je 1 kapsula na dan.
L-karnitin je vitaminu podobna snov in je sestavljen iz dveh aminokislin: lizina in metionina. Izkazalo se je, da imajo vegetarijanci nizko raven L-karnitina v krvi. L-karnitin, ki ga uporabljamo, se proizvaja biofermentativno s pomočjo bakterij in je primeren za vegane.

Multi vitaminski mineralni kompleks

Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar je dovolj za 1 mesec. Priporočen odmerek je 2 kapsuli na dan.
Naš vsakodnevni večvitaminski kompleks ne ponuja samo vitalnih, naravnih vitaminov in mineralov iz izvlečkov sadja, zelenjave, zelišč in sango koral, temveč tudi dragocene rastlinske bioflavonoide, polifenole in encime za zaščito in regeneracijo celic - idealno za zdravje oz. za energijo in moč. Multi-vitaminski mineralni kompleks ustvari vsakodnevno ravnovesje, ki ga pogosto ni več mogoče vzdrževati zgolj z vnosom hrane in tako aktivira naravne življenjske sile v naših celicah za aktiven življenjski slog.

Kapsule zelenjavne mešanice Vegetable blend in sadne mešanice Fruit blend  

Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar je dovolj za 2 meseca. Priporočen odmerek je 1 kapsula na dan.
Obe kapsuli skupaj, tako zelenjavna kot sadna mešanica DAY TO DAY, sta v celoti napolnjeni z 19 vrstami sadja in zelenjave. Te zagotavljajo dragocene naravne vitamine, bioaktivne rastlinske snovi, antioksidante, encime in minerale.

Antioksidanti iz sadja in zelenjave nudijo naravno zaščito pred prostimi radikali. Strokovnjaki nemškega centra za raziskave raka v Heidelbergu dvomijo o splošni ranljivosti prostih radikalov. Naš imunski sistem potrebuje proste radikale, da nas zaščiti pred okužbami in rakom. Raziskovalci na primer opozarjajo pred jemanjem antioksidantov z visokim odmerkom in priporočajo sadje in zelenjavo z njihovimi naravnimi antioksidantnimi snovmi, ki nas ščitijo pred preveliko količino prostih radikalov, vendar jih ne zavirajo v celoti.

DAY TO DAY vitamin E kompleks 

Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar je dovolj za 1 mesec. Priporočen odmerek je 2 kapsuli na dan. Kapsule za konverzijo vitamina E običajno vsebujejo le alfa tokoferole, čeprav je to le ena sama snov iz družine vitaminov E. Toda vitamin E opisuje celotno družino močnih antioksidantov. Sem sodijo alfa, beta, gama in delta tokotrienoli. To naravno mešanico tokoferolov in tokotrienolov vsebuje naš vitaminski kompleks E. Včasih je veljalo, da je alfa tokoferol najučinkovitejša oblika vitamina E. Študije so zdaj jasno pokazale, da so lahko tokotrienoli včasih tudi do 40-krat bolj učinkoviti v smislu svojih antioksidativnih učinkov in da lahko dolgoročni vnos posamezne snovi alfa-tokoferola (običajni vitamin E) precej negativno vpliva na zdravje.

DAY TO DAY vitamin B kompleks 

Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar je dovolj za 1 mesec. Priporočeni odmerek je 2 kapsuli na dan. Kompleks vitamina B je pridobljen iz kvinoje brez glutena iz kontroliranega ekološkega gojenja. V nasprotju s sintetičnimi, osamljenimi vitamini, kapsule vitaminov B vsebujejo 8 znanih vitaminov skupine B v obliki kompleksov, od katerih vsak vsebuje veliko biološko aktivnih vitaminov skupine B, ki jih sicer najdemo le v visokokakovostni hrani kot so pšenični kalčki. V primerjavi s pšeničnimi kalčki, je vsebnost organsko vezanega vitamina B v kapsulah vitaminov B kompleksa velikokrat večja. Pogosti vzroki za pomanjkanje vitaminov skupine B so veganska ali vegetarijanska prehrana, stresna stanja, kajenje, uživanje alkohola in kave, prekomerna teža, črevesne motnje, kronične bolezni in vnos zdravil. Potreba po vitaminih B se med nosečnostjo poveča.

DAY TO DAY vitamin D kompleks + Sango korale + vitamin K 2

 Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar je dovolj za 2 meseca. Priporočeni odmerek je 1 kapsula na dan. Naše kapsule vitamina D vsebujejo 800 I.E. naravnega vitamina D3 in vam zagotavljajo 400% celotnega dnevnega odmerka. Vitamin D je pridobljen iz vrste lišajev in je izključno rastlinski, zato ga lahko telo optimalno uporablja. Morska korala Sango ponuja več kot 70 naravnih elementov v sledovih, pa tudi naravni kalcij in magnezij v idealnem razmerju. Sango morska korala velja za popolno mineralno čudo in je absolutni vodja. Vitamin K2 velja za pozabljen vitamin. Ključnega pomena je za številne pomembne telesne funkcije, zlasti pa je vključen v presnovo kalcija in prispeva k vzdrževanju normalnih kosti.

Vitamin C kompleks + R alfa - Lipoična kislina

Naše kapsule vitamina C z R alfa-lipoično kislino vsebujejo naravni kompleks vitamina C in so bogate z bioaktivnimi rastlinskimi snovmi, ki vam zagotavljajo 128% dnevnega odmerka vitamina C.

Kompleks vitamina C je pridobljen iz jagod Camu Camu, ki je eden najbogatejših virov naravnega vitamina C.

Omega 3 kapsule 

Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar je dovolj za 1 mesec. Priporočen odmerek je 2 kapsuli na dan. Omega 3 je ključnega pomena za naše zdravje, predvsem za srce, možgane in oči. Na žalost ljudje sami ne moremo proizvesti Omega 3 in smo odvisni od vsakodnevne preskrbe s hrano. Mikroalge spadajo med najstarejše zaloge omega 3. Poleg dobro znanih alg spiruline in klorele so alge Schizochytrium, ki same sintetizirajo velike količine rastlinskih omega 3 maščobnih kislin DHA in EPA. Zahvaljujoč Omega 3 lahko alge brez svetlobe rastejo in cvetijo v morskih globinah. Velik del rib pa se hrani z algami, tako da se omega 3 iz alg nabira v njih.

Bio klorela s spirulino

Pakiranje vsebuje 90 kapsul, kar je dovolj za 3 mesece. Priporočeni odmerek je 1 kapsula na dan. Zelene alge klorele so drobne sladkovodne alge in so ene najmočnejših rastlin, bogatih s klorofilom na svetu. Klorela lahko veže toksine na celično steno, zato ima izjemne detox lastnosti. Večje modro-zelene alge spiruline so še posebej bogate z naravnimi karotenoidi in kažejo bazične lastnosti.

SinuBoost 

Pakiranje vsebuje 120 kapsul, kar je dovolj za 2 meseca. Priporočen odmerek je 2 kapsuli na dan.

SinuBoost vsebuje vso rastlinsko moč narave. Uničuje bakterije, viruse in glive na naraven način. Odpira sinuse ter pomaga pri bronhitisu.

Kapucinka, brokoli in izvleček hrenove korenine vsebujejo dragocene glikozide gorčičnega olja, od tega jih je več kot 150. Ti sestavljajo oster okus kapucinke in hrena, ki tako kot brokoli in gorčica spadata v družino križnikov. Ena najbolj in najbolje raziskanih spojin gorčičnega olja je v brokoliju glukorafan, ki se razgradi na zdravilno učinkovino sulforafan. Zaužijte 2 kapsuli dnevno z zadostno količino vode. Zaradi koncentriranih sestavin je priporočljivo redno uživanje več kot 2-3 tedne.

Naravni prah OKINAWA

Priporočeno dnevno dozo 5 g (1x1 merilna merica) dajte v kozarec vode, dobro premešajte in spijte. Strokovnjaki so ugotovili, da se prebivalci japonskega otoka Okinawa v povprečju zelo starajo (pogosto več kot 100 let) in ostajajo zdravi. Kaže, da pitna voda, obogatena z naravnimi minerali Sango koral, igra bistveno vlogo v doseganju visokih starosti. V prahu Okinawa se uporabljajo samo strogo nadzorovane korale, ki se po naravni poti ločijo od koralnih brežin in se odlagajo na oceansko dno okoli Okinawe.

Kompleks železa iz karija 

Pakiranje vsebuje 60 kapsul, ka r je dovolj za 2 meseca. Priporočen odmerek je 1 kapsula na dan. Kapsule železa iz curryja vsebujejo izvleček iz listov curryja. Le-ti vsebujejo naravni kompleks železa. Naravni kompleks železa ponavadi zelo dobro prenašamo. Ena kapsula vsebuje 15 mg železa in tako pokriva 107% priporočene dnevne količine. Naravni kompleks železa ne vsebuje agresivnih železovih ionov, ki dražijo želodčno sluznico. Zelo dobro se absorbirajo v kri in ostanejo v njej dlje časa.

Imudiol

Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar je dovolj za 2 meseca. Priporočen odmerek je 1 kapsula na dan. Stimulira naravno imunost našega telesa s pomočjo narave. Črne bezgove jagode so že dolgo eno najpomembnejših domačih zdravil. Glavne sestavine v bezgovih jagodah so antocianini, podvrsta flavonoidov. Med njimi so najpomembnejši kvercetin in cianidinske spojine. Druga pomembna vloga je pripisana naravnemu vitaminu C, ki ga vsebujejo bezgove jagode v višjih koncentracijah. Obstajajo študije, ki kažejo, da ima vitamin C, ki ga vsebujejo bezgove jagode, stabilizacijski učinek na antocianine. Antocianini črnega ribeza v kombinaciji z izvlečki ameriškega slamnika, astragalusa in ginsenga so sestavine te edinstvene formule.

Atlantic magnesium complex kapsule 

Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar je dovolj za 2 meseca. Priporočeni odmerek je 1 kapsula na dan. Atlantski magnezijev kompleks vsebuje naravni magnezij, ki se pridobiva iz morske vode. Hkrati vsebuje več kot 60 drugih naravnih mineralov in elementov v sledovih, kot so selen, natrij, baker, jod, cink, fosfor, železo. Naravni magnezij iz morja je biološko zelo uporaben. Hitro se raztopi v želodcu in se takoj absorbira v kri.

Kapsule Hyaluron Mega Boost

  Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar je dovolj za 1 mesec. Priporočeni odmerek je 2 kapsuli na dan. Kapsule Hyaluron Mega Boost vsebujejo najvišjo koncentracijo hialuronske kisline (500 mg natrijevega hidroalonata na kapsulo ustreza 472,5 mg čiste hialuronske kisline). Lastna hialuronska kislina v telesu izpolnjuje pomembne naloge v našem celotnem telesu. Povezuje vlago v koži in telesnem tkivu ter zagotavlja čvrsto in napeto tkivo. Medvretenčnim diskom daje odpornost na pritisk ter čvrstost kitam in mišicam

SBiotic kapsule

Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar je dovolj za 1 mesec. Priporočen odmerek je 2 kapsuli na dan. SBiotic vsebujejo prebiotike, inulin in probiotične kulture mlečne kisline, zlasti Lactobacillus gasseri, Lactobacillus plantarum ter Lactobacillus rhamnosus. Prehrana s prevelikimi količinami sladkarij in lahko prebavljivimi ogljikovimi hidrati lahko s spodbujanjem rasti nezdravih črevesnih bakterij moti mikrobioto ter s tem celotno črevesno bakterijsko funkcijo.

Slimpur kapsule 

Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar je dovolj za 10 dni. Priporočeni odmerek je 3x2 kapsuli na dan. Kapsule Slimpur vsebujejo visokokakovosten prašek konjak glukomanana v kombinaciji z bioflavonoidi iz grenkih pomaranč in L-karnitinom. Obstajajo številne študije praška iz korenine konjak glukomanana, ki dokazujejo, da uživanje 3x1g konjak glukomanana na dan pomaga zmanjševati težo. Ekstrakt grenke pomaranče vsebuje visokokakovostne bioflavonoide s posebnimi lastnostmi. L karnitin je vitaminu podobna snov, ki je sestavljena iz dveh aminokislin: lizina in metionina.

Razstrupite
svoje telo

Prijavi se

Zdravljenje z razstrupljanjem obstaja že od antičnih časov

Že v starodavnih časih je bil Hipokrat največji zagovornik razstrupljanja. V ajurvedi je razstrupljanje že tisoč let glavna prioriteta vsakega zdravljenja, načrt za zdravje in dobro počutje pastorja Kneippa pa je bil: prvič razstrupljanje, drugič razstrupljanje in tretjič razstrupljanje!

Detox program traja 4 tedne

V današnjem času vsak dan zaužijemo strupe iz zraka (droben prah), hrane (pesticidi, težke kovine), bivališča (formaldehid) in oblačil (impregnacijska sredstva). Poleg tega se v telesu kopičijo tudi strupene snovi iz presnove. Naše telo mora izločiti vse strupe vsak dan s sistemi razstrupljanja. Toksini se hranijo zlasti v naših maščobnih celicah.

Dr. Juchheim Detox Program to preprečuje. Pomaga pri odvajanju nevarnih strupov, aktivira sisteme razstrupljanja našega telesa in ščiti celice.

Dr. Juchheim detox program

Program razstrupljanja temelji na spremembi prehrane in vnosu naravnih vitaminov, mineralov, klorele in spiruline. S prehodom s presnove sladkorja na presnovo maščob se praviloma močno aktivira razstrupljanje. Toksine, ki se sproščajo iz maščobnih celic je potrebno razstrupiti z jetri. Naravni vitamini in vitamin C pomagajo zaščititi celice pred oksidativnim stresom. Maščobe se spremenijo v maščobne kisline te pa se pretvorijo v ketone. Ketone absorbirajo mišične celice za energijo namesto glukoze. To stanje imenujemo ketoza.

Skrivnost dolgega
življenja:
Sango korale

Prijavi se

Sango morske korale

Sango korale so na naših zemljepisnih širinah manj znane, vendar imajo na Japonskem še posebej dolgo tradicijo. Uporabljene so bile pred več kot 5000 leti za lajšanje simptomov. Zelo presenetljivo je, da bolezni civilizacije, kot so v naši državi zelo pogoste, na Okinawi praktično ne obstajajo. Srčno-žilne bolezni ali raka je težko najti na otoku. Pomembno vlogo igra ne samo mineralizirana podzemna voda, ampak tudi posebno zdrava prehrana, ki jo sestavljajo morske alge in veliko zelenjave. Okameneli polipi, kot jih tudi imenujejo, so polni mineralov in elementov v sledeh in naj bi pozitivno vplivali na tvorbo krvi ter preprečevali bolezni ščitnice. Poleg tega imajo odličen učinek pri izgradnji ter obnavljanju kosti, zob in tkiv. Drug pozitiven učinek so čvrsti nohti in sijoči lasje. Sango korale so že vrsto stoletij sestavni del alternativne in tradicionalne medicine. Tudi v najstarejši lekarni v Španiji, ki je zdaj muzej, so posode s koralnim prahom, kar pravi, da imajo zdravju krepilni učinek.

Na žalost so bile te male čudežne korale pozabljene in se se ponovno pojavile šele v petdesetih letih, potem ko je Japonski Nobu Someya ugotovil, da so ljudje na otoku Okinawa še posebej stari. Še posebej presenetljivo je bilo, da niso bili samo zelo stari, ampak so bili še vedno duševno sposobni. Na primer, z otoka Okinawa prihaja tudi najstarejša oseba, gospod Izumi.

Imel je 121 let in je delal do svojega 105. leta.

Natural Okinawa Basenpulver

Prikaz pričakovane življenjske dobe ljudi, ki živijo na otoku Okinawa ter ostalih prebivalcev v Evropi in ZDA

Sestavine Sango koral:

Sango korale vsebujejo več kot 70 mineralov in elementov v sledovih. Poleg bora so vključeni še železo, bizmut, magnezij, germanij in baker, kalcij in silicij. Vse te snovi so zelo pomembne za telo in organizem in lahko podpirajo vaše zdravje. Kalcij in magnezij sta najpomembnejši sestavini Sango koral. Korale vsebujejo približno 20 odstotkov kalcija in dobrih 10 odstotkov magnezija. Razmerje 2:1 kaže, da je učinek krepitve zdravja izredno dober. 

• Kalcij

Kalcij je mineral za kosti in zobe. Vsi seveda mislijo, da je kalcij, ki ga vsebuje mleko in mlečni izdelki dovolj in da zato ne potrebujejo nobenih prehranskih dopolnil. Sango korale so idealno prehransko dopolnilo, da ravni kalcija in magnezija ostaneta v ravnovesju. Prav tako morajo ljudje, ki trpijo za laktozno intoleranco, zadovoljevati potrebe po kalciju s prehranskimi dopolnili, saj mleko in mlečni izdelki vsebujejo laktozo. Kljub temu telo potrebuje ta mineral, da lahko dobro deluje. Sango korale imajo prednost, da lahko kalcij, ki ga vsebujejo telo veliko bolje predela. Kalcij igra ne le pomembno vlogo pri tvorbi kosti in zob, ampak je mineral odgovoren tudi za različne presnovne procese in je nujen za srčni ritem. 

• Magnezij 

Kamninski polipi ne vsebujejo le kalcija pač pa tudi magnezij. Magnezij je, tako kot kalcij, bistveno hranilo, ki ga moramo telesu dovajati od zunaj s hrano ali prehranskimi dopolnili. Telo ne more samo narediti magnezija, čeprav je tako pomemben. Magnezij je na primer odgovoren za presnovne procese, pa tudi za presnovo maščob in ogljikovih hidratov ter je življenjsko pomembna snov za razgradnjo beljakovin. Posebej pomembna je medsebojna interakcija kalcija in magnezija saj obe snovi lahko skupaj razvijeta svoj polni učinek. S Sango koralami svojemu telesu nudite izvrstno dopolnilo saj vsebuje kalcij in magnezij v popolni mešanici. Tako lahko telo maksimalno porabi to mešanico, saj sta kalcij in magnezij ključnega pomena za mišice in živce.

• Elementi v sledovih in minerali 

Okamenele korale vsebujejo veliko mineralov in elementov v sledovih. Te snovi so prisotne v ionizirani obliki, kar pomeni, da jih želodčna sluznica lahko absorbira veliko hitreje in veliko bolje. Selen in baker na primer najdemo tudi v okamenelih polipih. Te snovi imajo antioksidativni učinek in ščitijo telo pred prostimi radikali, kar pomeni, da proces staranja poteka počasneje. Kot lahko preberemo v številnih pričevanjih, se mnogi, ki jemljejo prah Sango koral, počutijo boljše in bolj energične.

Priporočilo: Kadar jemljemo Sango korale je dobro zaužiti tudi vitamina D3 in K2.

Sango korale so primerne za vegetarijance in vegane. Nekateri se prehranjujejo zelo enostransko, mnogi od njih trpijo zaradi simptomov pomanjkanja, ker ne absorbirajo živalskih maščob in snovi, ki jih vsebujejo le živalski proizvodi. Z uživanjem Sango koral lahko te simptome pomanjkanja preprečimo, zato se tveganje za pojav sekundarnih bolezni znatno zmanjša.

Natural Okinawa Basenpulver Uporaba:

• Odpravljanje zakisanosti 

Več kot 90 odstotkov ljudi zahodnega sveta ima zakisano telo. To je posledica nezdravega načina življenja in slabe prehrane. Če se telo prekomerno utrudi, se ne bo samo pospešil proces staranja, ampak prej ali slej bo to privedlo do zdravstvenih težav. Toda tudi ob manjšem prehladu je lahko kislinsko-bazno ravnovesje množično zunaj ravnotežja in sprejeti je treba sanacijske ukrepe. Prehransko dopolnilo, kot so Sango korale, lahko nakopičijo mineralne rezerve in vzpostavijo ravnovesje. 

• Proti boleznim srca in ožilja 

Ne samo kislinsko-bazično ravnovesje, ki je v neravnovesju, lahko povzroči resne bolezni. Simptomi pomanjkanja, kot je pomanjkanje magnezija, lahko vodijo tudi v živčnost, tesnobo, glavobole in krče. Aktivne sestavine v Sango koralah pa telesu ne zagotavljajo le pomembnih mineralov in elementov v sledovih in tako lahko preprečijo simptome pomanjkanja, pač pa imajo tudi sproščujoč učinek na mišice in ožilje. To pomeni, da lahko preprečimo motnje spanja, povišan krvni tlak in tudi srčno-žilne težave. Poleg tega imajo Sango korale protivnetni učinek, zato se lahko telo bori proti vnetjem. 

• Naravni sedativ
 

Študije kažejo, da se Sango korale lahko uporablja tudi za pomiritev živčnega sistema. Ljudje, ki redno uživajo Sango korale, so običajno bolj uravnoteženi in umirjeni. Sango korale se zato uporablja tudi kot podporo anksioznosti ali za blažitev motenj spanja (CannaPur CBD je lahko tudi dodatna pomoč). Sango korale se lahko uporablja tudi kot podporno sredstvo za depresijo. 

• Sango korale za prebavne težave
 

Pri večini sodobnih ljudi v industrializiranih državah prebava ne deluje tako, kot bi morala. Ljudje se nenehno spopadajo z mastno, nezdravo in sladko hrano. Tudi pri delu se moramo spoprijeti z veliko stresa, zato mnogi trpijo zaradi zaprtja, driske, slabosti ali zgage. V tem primeru kalcij, ki ga vsebujejo Sango korale, deluje skoraj kot kemično zdravilo, ki lahko pomiri želodčno kislino. Elementi v sledovih in minerali, ki jih najdemo v Sango koralah, spodbujajo tudi prebavo. Vendar to zahteva redno uporabo. Ker so Sango korale naraven izdelek nimajo stranskih učinkov.

• Detox čudež 

Zlasti v naši družbi je veliko ljudi, ki bi si radi oddahnili na vseh področjih in eden od teh premorov predstavlja tudi premor od strupov iz okolja in nezdrave hrane. Prej ali slej nezdrava prehrana vodi v zakisanost. To negativno vpliva na zdravje. Predvsem morajo ledvice nositi veliko breme, ker služijo kot filtri za organizem. K razstrupljanju prispevajo predvsem bazične snovi Sango koral, ki lahko nevtralizirajo prekomerno zakisanost. Sango korale se lahko uporablja tudi kot preventivni ukrep proti zakisanju. Sango korale lahko uporabljamo kot preventivo proti boleznim, kot so revmatizem, rak ali Alzheimerjeva bolezen. Te bolezni se pojavijo zaradi prisotnosti prostih radikalov. Cink in selen, ki ga vsebujejo Sango korale lahko stojita pred telesom kot nekakšen zaščitni ščit in tako varujeta naše telo pred prostimi radikali.  

• Proti diabetesu 

Posamezne študije in terapevtski uspehi so pokazali, da lahko Sango korale pozitivno vplivajo tudi na sladkorno bolezen tipa 2. Majhen odmerek, manj kot 3 grami na dan, je dovolj za znižanje ravni krvnega sladkorja. Za to so odločilni trije minerali, ki jih vsebujejo Sango korale: to so kalcij, krom in magnezij. Ljudje, ki imajo sladkorno bolezen tipa 1, običajno nimajo koristi od Sango koral. Tu gre za avtoimunski proces, ki ubije celice, ki proizvajajo inzulin. Pri sladkorni bolezni tipa 1 je potrebno krvni sladkor nadzorovati z injekcijami inzulina. 

• Krvni tlak 

Popolna mešanica magnezija in kalcija lahko ustvari dobre pogoje za izboljšanje visokega krvnega tlaka. Sango korale imajo trajen učinek. Hipertenzija je pogosto podcenjena, vendar je to resna težava. Težava lahko trajno prizadene srce, saj se kri črpa po človeških žilah veliko hitreje zaradi visokega tlaka. Nekatere raziskave kažejo, da številne bolezni srca in ožilja pogosto spremlja pomanjkanje določenih hranilnih snovi. Sango korale lahko prepričajo z najboljšo možno biološko uporabnostjo magnezija in kalcija ter ponujajo tudi več kot 68 drugih elementov v sledovih, ki lahko zagotovijo popoln srčno-žilni sistem. Številne študije potrjujejo odlične lastnosti Sango koral za zniževanje krvnega tlaka, zato lahko zaščiti tudi pred boleznimi srca in ožilja.

Ali ste vedeli,da je kanabinoidni sistem del našega telesa?

Prijavi se

Cannapur konopljino olje
Visoko kakovostno popolno konopljino olje

Konoplja je ena najstarejših poljščin. 

Rastlina konoplje (Cannabis Sativa) se že nekaj tisoč let uporablja v prehrani in pri tradicionalnih metodah za podporo zdravju. Prvi vnos izvira iz leta 2737 pred našim štetjem, ko so konopljo na Kitajskem priporočali za različne tegobe. V zgodnjem 20. stoletju je bila rastlina konoplje prepovedana skoraj povsod po svetu zaradi opojnih učinkov. Leta 1964 so izolirali THC kot učinkovino, odgovorno za psihoaktiven učinek. Medtem so bile gojene naravne rastline konoplje, ki skoraj ne vsebujejo THC-ja. To je bil preboj pri legalizaciji rastline konoplje v zadnjih letih. Leta 1988 so raziskovalci naredili osupljivo odkritje: na vseh pomembnih področjih možganov in na človeških imunskih celicah so odkrili receptorje za konopljo in s tem tudi lastni sistem kanabisa v našem telesu. Ta sistem je izredno pomemben za naše zdravje, ker uravnava naš živčni sistem, naše razpoloženje, spomin, apetit, občutek bolečine in naš imunski sistem. Naše zdravje temelji na neokrnjenem sistemu konoplje z ustreznim tvorjenjem kanabinoidov v našem organizmu. Stres, nezdrav življenjski slog ali napredovanje starosti lahko oslabijo naš kanabinoidni sistem.

Naravni spekter
aktivnih snovi

Naravni izvlečki cannabis

Sativa L Cannapur Complete Balance vam vsak dan ponuja naravno porcijo učinkovin rastline konoplje. Vsebnost kanabinoidov, kot so CBD, terpeni in polifenoli, ustreza vsebnosti predelanih rastlinskih delov kanabisa Sativa L.

Cannapur Complete vsebuje 99,8% polnega spektra konopljinega olja, pridobljenega iz semen kanabisa L Sativa.

Naravne učinkovine rastline konoplje delujejo sinergistično v naravnem aktivnem kompleksu. Ta aktivni kompleks prikazuje neprimerljive lastnosti in zmogljivosti.

Naravne sestavine rastline konoplje se ohranjajo v nežnem postopku izdelave. Dragoceno rastlinsko olje se pridobiva iz nadzorovanih nasadov v Nemčiji s certificiranimi sortami konoplje. Industrijska konoplja - konopljino olje vsebuje celoten spekter naravnih sestavin iz rastline konoplje.

Pomembno opozorilo: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja. Ni primerno za nosečnice, doječe matere, otroke in mladostnike. Navedene priporočene dnevne količine porabe se ne sme prekoračiti. Ne jemljite kapljic CannaPur, če imate intoleranco na konopljo.

Za vaš gibalni
sistem poskrbi:
Osteo Energy

Prijavi se

Osteo Energy + Hyaluron Mega Boost = Povrnjena kvaliteta življenja brez bolečin

Imate težave s sklepi, bolečinami v hrbtenici in drugod po telesu, ki se jih nikakor ne morete rešiti? Osteo Energy v kombinaciji s Hyaluronsko kislino v kapsulah je prava rešitev za vas. 

Med staranjem - tudi zaradi stresa, prekomerne telesne teže ali pomanjkanja telesne vadbe - se lahko proizvodnja teh snovi zmanjša in spodbudi poslabšanje sklepnega hrustanca. Ker se hrustanec ne oskrbuje s krvjo, ga je potrebno oskrbovati z gradbenim materialom preko sinovialne tekočine, da se lahko redno obnavlja. Redna vadba podpira cirkulacijo sinovialne tekočine in je pomembna za zdrave sklepe.

Osteo Energy

Kolagen in hialuronska kislina v telesu sta nujni sestavini medvretenčnih ploščic, kit, mišic in sklepov.

Lastni glukozamin in hondrotin sulfat (hondrotin) sta pomembni sestavini hrustanca in sinovialne tekočine. Glukozamin je potreben za tvorbo glikozaminoglikanov, ki imajo pomembno vlogo pri obnavljanju in elastičnosti sklepnega hrustanca. Hondrotin je snov, ki jo tvorijo celice hrustanca in zaradi tega je odporen na stres in pritisk. MSM je organska žveplova spojina, ki se naravno pojavlja tudi v človeškem telesu in je tudi zelo pomembna za sklepe.

Kaj vsebuje
Osteo Energy?

  •  visoke koncentracije kolagenskih peptidov, ki se pretvorijo v osnovne gradnike - aminokisline in naravno hialuronsko kislino 
  • sadni prah sadeža Lucuma z dragocenimi bioaktivnimi rastlinskimi spojinami (zmanjšuje vnetja v telesu, pozitivno vpliva na celjenje ran ter zavira procese staranja kože. Vsebuje veliko karotenoidov, ki zmanjšujejo tveganje za nastanek različnih obolenj, hkrati pa skrbi za krepitev imunskega sistema. Vsebuje tudi precej vitamina B3, ki sodeluje pri številnih presnovnih procesih v telesu)
  • naravni C vitamin iz sadja acerola,
  • glukozamin je potreben za tvorbo glikozaminoglikanov, ki imajo pomembno vlogo pri obnavljanju in elastičnosti sklepnega hrustanca. Omili propadanje hrustanca oz. molekul v njem, ki sestavljajo ogrodje vezivnega tkiva. Deluje protivnetno, zato se ga lahko v nekaterih primerih uporablja pri revmi ter pooperativni rehabilitaciji sklepov. Številne študije in pričevanja uporabnikov kažejo, da je učinkovit pri zmanjšanju bolečine in izboljšanju funkcije sklepov.
  • hondrotin (je snov, ki jo tvorijo celice hrustanca in zaradi tega je odporen na stres in pritisk) 
  • MSM - metil sulfil metan (je organska žveplova spojina, ki se naravno pojavlja tudi v človeškem telesu in je tudi zelo pomembna za sklepe. Je gradnik celic povsod v človeškem telesu ter je pomembna sestavina predvsem v kolagenu, elastinu in hrustancu)Sample Item 3

Hialuronska kislina
Kaj je hialuronska kislina?

Hialuronska kislina je naravna sestavina človeškega telesa, ki je ključna za elastičnost, prožnost in volumen tkiv. Najdemo jo v tekočini okoli očesnega zrkla, vezivih, živčnem tkivu, koži in hrustancu. Odrasla oseba ima v svojem telesu približno 15 g hialuronske kisline. Ima izjemno sposobnost zadrževanja velike količine vode v tkivih in je zato pomembna za hidratacijo kože in tkiv. V telesu nastopa kot del sinovialne tekočine v sklepih in deluje kot lubrikant, sodeluje pa tudi v procesih nastajanja kolagena in elastina.

Njeno pomanjkanje se kaže kot:

  • suha koža,
  • neelastičnost in zateglost tkiv, 
  • pojav gub.Sample Item 3

Dandanes se jo vbrizgava v kolena in ostale sklepe v primerih osteoartritisa, dodaja se jo v izdelke za boljše celjenje poškodb in ran, še bolj pa jo poznamo kot sestavino številnih kozmetičnih izdelkov za suho kožo in proti gubam. Hialuronska kislina v telesu opravlja pomembne naloge. Sposobna je povezati velike količine vlage v koži in telesnih tkivih ter zagotoviti trdno in čvrsto tkivo. Hrustancu, kitam in mišicam daje trdnost. Hialuronska kislina je glavna sestavina sinovialne tekočine in varuje sklepni hrustanec, opravlja pa tudi pomembne biokemične funkcije skupaj s kolagenom in elastinom. Hyaluron Mega Boost kapsule vsebujejo najvišjo koncentracijo hialuronske kisline (na kapsulo 500 mg natrijevega hialuronata, kar ustreza 472,5 mg čiste hialuronske kisline).

Ta izdelek ni primeren za vegane in vegetarijance. 
Brez laktoze, glutena, kvasa, soje. 
Brez mlečnih sestavin. 
Brez polnil, barvil in konzervansov. 
Brez gensko spremenjenih snovi.

Kaj so telomere?

Naš pogram je zasnovan tako, da pomaga našim telomeram dobro opravljati svoje naloge

Telomere so končni pokrovčki kromosomov. Beseda telomera prihaja iz grščine in je sestavljena iz dveh besed telos (= konec) in meros (= del) kar pomeni končni del.

Molekularna biologija, ki se ukvarja s strukturo in funkcijo naše genske sestave na molekularni ravni, je v zadnjih letih močno napredovala. Naš genetski material, naši geni, so vsebovani v kromosomih celičnih jeder in predstavljajo načrt za vse celice, celične strukture in beljakovine. Poškodba kromosomov lahko privede do okvarjenih celičnih struktur in človek na koncu zboli. Zaradi tega so kromosomi dobro zaščiteni z zaščitnimi pokrovčki, ki so na koncih stisnjeni kot vezalke. 

Že desetletja so znanstveniki menili, da ta odsek DNK nima funkcije. Toda nedavna odkritja so ugotovila ravno nasprotno. Ta del DNK je ključen za zdravo delitev in delovanje celic ter za zdravo, mladostno življenje. 

Telomere so konci našega genetskega materiala, ki prekrivajo naše kromosome, jih ščitijo in ohranjajo stabilne. Te zaščitne kapice ali telomere se krajšajo z vsako delitvijo celice, s tem pa tudi njihova zaščitna funkcija, zato se kromosomi na koncu »scefrajo« kot vezalke, geni pa poškodujejo. Na neki točki postanejo telomere tako kratke, da se naše celice ne morejo več deliti in umrejo. To vodi v bolezni in celo smrt, številne nove raziskave pa so pokazale, da so kratke telomere neposredno povezane z boleznimi in debelostjo. To pomeni: Bolj, ko se naše telomere krajšajo, bolj smo dovzetni za bolezni in lažje pridobivamo težo od srednjih let dalje.

Toda narava nas ne pusti na cedilu. V naših celicah obstaja biološki sistem, ki ne samo da ščiti naše telomere, ampak je tudi sposoben popraviti in podaljšati skrajšane telomere. Ta biološki sistem uporablja dva encima, imenovana telomeraza in sirtuin. Ta encima varujeta, popravljajta in podaljšujeta naše telomere, vendar le, če smo aktivni, torej če jih podpiramo s prehrano in zdravim življenjskim slogom. Potem so to poroki za našo vitalnost in zdravje v starosti. Dobra novica je, da lahko sami določite različne dejavnike, ki vplivajo na dolžino telomer.

Galerija prej/potem

Video

O nas.

Stremimo k ponudbi kakovostnih izdelkov in storitev za boljše počutje naših strank. Zavedamo se dejstva, da hiter tempo življenja prinaša s seboj tudi negativne posledice. Torej poskrbimo zase, za svoje zdravje ter dobro počutje, kajti le tako bomo lahko živeli boljše življenje.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.